TALENTVOL

Een professionele website voor één vast bedrag per maand!

06-12 98 57 16

Laatste nieuws

 

Een Bed and Breakfast website met een beschikbaarheid kalender, online reserveringsysteem en een zeer eenvoudig beheer systeem waarmee je onbeperkt extra pagina's aan kan maken. Dat klinkt duur en onbereikbaar maar is het vanaf vandaag niet meer! Wij zijn de de afgelopen maanden bezig geweest om een geheel nieuwe weg in te slaan. De B&B Websites zijn met online boeking systeem zijn het begin van een reeks nieuwe websites specifiek voor een bepaalde beroeps groep.

 

 

Hoog in zoekmachines!

 

Wij zorgen dat uw website optimaal geoptimaliseerd wordt!

Hoog in de zoekmachines kan met het zoekmachine optimalisatie pakket van talentvolbenelux.nl

De SEO specialisten zorgen ervoor dat uw website optimaal geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines als Google.

 
 
HOOG IN DE ZOEKMACHINES MET EEN TALENTVOLBENELUX WEBSITE:
 

 
Goed vindbaar zijn op internet is nog belangrijker dan een mooie website. Wat heeft u tenslotte aan die mooie website als er geen bezoekers op komen? talentvolbenelux.nl heeft een aantal SEO specialisten in dienst die uw website hoog in de zoekmachines kunnen krijgen. Een talentvolbenelux is standaard al voorzien van de juiste code zodat zoekmachines als Google uw site correct kunnen spideren. Het probleem alleen is dat wie onvoldoende kennis heeft van zoekmachine optimalisatie snel de verkeerde content zal aanbieden waardoor je snel meer kwaad dan goed doet.
 
Speciaal voor klanten van talentvolbenelux.nl hebben we daarom een Zoekmachine Optimalisatie Pakket samengesteld waarmee u niet alleen verzekerd bent dat uw website optimaal geprogrammeerd is voor de zoekmachines maar u ontvangt ook advies op maat wat u wel en vooral niet moet doen om hoger te komen in de zoekmachines.
 
 
HET TALENTVOLBENELUX ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE PAKKET BESTAAT UIT:
 

 
 1. Uitgebreide analyse van uw content.
 2. Onderzoek naar uw belangrijkste concurrenten (op internet)
 3. Advies voor zoekwoorden waar men daadwerkelijk op zal zoeken. 
 4. Uw pagina's optimaliseren.
 5. Zoekwoorden implementeren.
 6. Meta discription optimaliseren.
 7. Title tags toevoegen en optimaliseren. 
 8. Alt tags aanmaken.
 9. Title tags aanmaken.
10.Webmaster hulpprogramma installeren.
11.Sitemap versturen naar Google
12.Google maps account aanmaken.
 
Dit alles wordt strikt volgens de richtlijnen van Google uitgevoerd. De kosten van het zoekmachine optimalisatie pakket bedragen éénmalig 250,00 euro*. Ga niet in zee met "SEO specialisten" die u een abonnement willen verkopen of u een garantie geven in de top 10 van Google te komen.
 
Zoals Google zelf ook aangeeft kan niemand garanderen dat uw website in de top 10 van Google zal komen!
 
Voor de duidelijkheid bestaat een deel van dit optimalisatie pakket uit een advies wat u zelf kan doen (en vooral niet moet doen) om uw website beter vindbaar te maken. Deze tips zijn stuk voor stuk door een ieder uit te voeren.