TALENTVOL

Een professionele website voor één vast bedrag per maand!

06-12 98 57 16

Laatste nieuws

 

Een Bed and Breakfast website met een beschikbaarheid kalender, online reserveringsysteem en een zeer eenvoudig beheer systeem waarmee je onbeperkt extra pagina's aan kan maken. Dat klinkt duur en onbereikbaar maar is het vanaf vandaag niet meer! Wij zijn de de afgelopen maanden bezig geweest om een geheel nieuwe weg in te slaan. De B&B Websites zijn met online boeking systeem zijn het begin van een reeks nieuwe websites specifiek voor een bepaalde beroeps groep.

 

 

 Een complete website.

 Inclusief beheer systeem, hosting en domeinnaam.

 

 Een Talentvol Benelux website is makkelijk te bestellen, door u zelfte onderhouden en zeer compleet.
 Zo compleet zelfs dater maar weinig bedrijven gebruik maken van onze maatwerk aanbiedingen...
 en daar zijn we best een beetje trots op!
 

 
 Het bestellen van een Talentvol Benelux website is zo gedaan en het mooie is dat u na bestelling vrijwel direct aan de slag  kan  met uw nieuwe website. Dit alles zonder dat u technische kennis nodig heeft. Ook hoeft u geen software te downloaden  of te  installeren!
 
 U ontvangt niet alleen een complete website inclusief professioneel beheer systeem, eigen domeinnaam, hosting en  mailadres.  Alleen bij talentvolbenelux.nl ontvangt u onbeperkte gratis support per telefoon, mail, chat of Skype. 
  
 Wie een mailtje kan versturen of met Word kan werken kan ook zijn of haar website aanpassen! Websites van Talentvol  Benelux zijn dus niet alleen erg mooi maar kunnen ook door iedereen snel en simpel aangepast worden.
 
 Ondanks dat een Talentvol Benelux websit erg compleet is en voor de meeste mensen ruim voldoet aan de behoeftes kan  het  voorkomen dat u een functie mist. Talentvol Benelux kan in dat geval speciale functies op maat maken tegen zeer lage  prijzen.
 
 IEDEREEN KAN HET?
 Nergens is het eenvoudiger een website te maken en onderhouden als bij Talentvol Benelux website. De door u bestelde  website wordt namelijk exact zoals u hem uitgekozen heeft opgeleverd! Het enigste wat u zelf moet doen is de teksten en  afbeeldingen vervangen.
 
 Wilt u liever een maatwerk website design, een ontwerp voor een bedrijfslogo of heeft u andere speciale wensen?
 

 
Nergens is het eenvoudiger een website te maken en onderhouden als bij talentvolbenelux.nl.  De door u bestelde website wordt namelijk exact zoals u hem uitgekozen heeft opgeleverd!  Het enigste wat u zelf moet doen is de teksten en afbeeldingen vervangen.
 
Wilt u liever een maatwerk website design, een ontwerp voor een bedrijfslogo of heeft u andere speciale wensen?
 
Bij Talentvol Benelux is alles mogelijk! 
Bel: 010-3413500 en vertel ons wat u graag wil.